2019. december 15., vasárnap

Canon Pixma TS305 színes tintasugaras nyomtató - Jelenlegi ára: 13 938 Ft

Gyártói cikkszám:
2321C006
Szállítási idő:
1-2 nap
Gyártó:
Canon
Megfizethető, kompakt wifis nyomtató dokumentumok és szegély nélküli, 4x6? méretű fotók egyszerű, vezeték nélküli nyomtatása okoseszközökről és felhőszolgáltatásokból.
Kompakt, intelligens és megfizethető árú, wifis nyomtatóKiváló minőségű dokumentumok és élénk színű, szegély nélküli fotók megfizethető és kompakt vezeték nélküli nyomtatása okoseszközökről és felhőszolgáltatásokból. Készítsen másolatot menet közben a dokumentumairól a Canon PRINT alkalmazás Okostelefonos rögzítés és másolás funkciójával.
Intelligens csatlakoztatási lehetőségekNyomtasson egyszerűen vezeték nélkül az okoseszközeiről és a felhőszolgáltatásokból a Bluetooth? * csatlakozásnak, a Canon PRINT alkalmazásnak és az Apple AirPrint? /Mopria? támogatásnak köszönhetően. Gyorsmásolás funkcióKészítsen másolatokat gyorsan és egyszerűen okostelefonja kamerája, a nyomtató innovatív felső rácsos kivitele, valamint a Canon PRINT alkalmazásban található Okostelefonos rögzítés és másolás funkció segítségével. Kiváló minőségű nyomatokNyomtasson éles dokumentumokat és élénk, 4x6? méretű, szegély nélküli fotókat a Canon FINE technológiájával és hibrid tintáival. Használja ki az A4-es dokumentum sebesség előnyeit: nyomtasson fekete-fehérben 7, 7, színesben pedig 4, 0 kép/perc sebességgel.
Kedves Vásárló! SZEMÉLYES ÁTVÉTEL NINCS! Több megvásárolt termék együttes szállítása előzetes egyeztetés után lehetséges egy szállítási díjjal. További infó a szállítási feltételek fül alatt.

Jelenlegi ára: 13 938 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése