2019. december 1., vasárnap

XBOX ONE S - Újszerű, Komplett dobozos, 9 játék, optikai meghajtó - Jelenlegi ára: 30 990 Ft

Eladó a képen látható újszerű állapotban lévő XBOX ONE S játékkonzol 6 dobozos szoftverrel. Az aukció 1 forintról indul, rejtett minimálár nélkül! Jelentősen piaci licitálhatsz rá, vásárold meg magadnak vagy szeretteidnek akár karácsonyi ajándékként! Az aukció lejárata úgy van ütemezve, hogy még ünnepek előtt odaérhessen új tulajdonosához. Eladási ok egy asztali számítógép vásárlása és már nincs időm vele játszani. Kérlek csak és kizárólag akkor licitálj, ha komolyan gondolod a vásárlási szándékot! Hitel és utólagos alkudozásra nincs lehetőség, köszönöm a megértést! A csomag csak egyben eladó.
A csomag nem dohányzó, állatoktól mentes lakásból kerül eladásra, első tulajdonosától. 2017 novemberében vásároltam Emagon, szétszedve, szerelve vagy javítva a készülék nem volt. A feltöltött képek minden esetben az aukcióra bocsátott terméket ábrázolják.
Tehát mit kap a nyertes licitáló?
XBOX ONE S 500 GB fehér játékkonzol;
XBOX ONE fehér irányító kar;
XBOX ONE S tápkábel;
XBOX ONE S HDMI Kábel;
XBOX ONE S Doboz;
Használati útmutató és dokumentációk;
Lemezes játékok (6 darab);
Mindenkiegészítő eredeti, a csomagolás tartalmazta és nem sérültek vagy cseréltek. Az aukció tárgyát képezik továbbá az alábbi karcmentes, lemezes játékok is:
Halo 5: Guardians;
Halo: The Master Chief Collection (Halo 1-2-3-4 HD Remastered);
Sunset Overdrive;
Recore;
Rise of the Tomb Raider;
Quantum Break.
BÓNUSZ AJÁNDÉK: VARTA Elemtöltő 4 darab újratölthető elemmel (2. 100 és 2. 600 mAh), hogy ne kelljen elemre se pénzt költeni!
Az aukció 1 forintról indul, nincs rejtett minimálár! Személyes átvétel esetén a konzol kipróbálható, Pápa város 150 kilométeres körzetében INGYEN házhoz szállítom. Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok. Csere nem érdekel. Köszönöm az érdeklődést, kellemes licitálást!

Jelenlegi ára: 30 990 Ft
Az aukció vége: 2019-12-15 18:00 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése