2020. február 26., szerda

DJI Mavic Air Arctic White (Fehér) drón - Jelenlegi ára: 299 600 Ft

 DJI Mavic Air fehér színben egy új kategória, amely a népszerű Spark és a nagysikerű Mavic között helyezkedik el. 21 percig képes a levegőben maradni, illetve 8GB bővíthető memóriával rendelkezik. A formatervezettség csodája csúcsminőségű repülési teljesítményt és funkcionalitást kínál a korlátlan feltáráshoz. Kiváló képalkotás jellemzi és intelligens képességekkel rendelkezik. Könnyen használható kezdőknek és tapasztalt drone rajongóknak.
4K Ultra HD kamera 3-tengelyes kardánnal
Kézmozdulatokkal is vezérelhető
Összecsukható és kompakt
Szabadítsa fel a kalandot
A Mavic Air mesterműve a mérnöki munkának és hűséges társa minden kalandnak. A kompakt drone a Mavic sorozat legjobb tulajdonságait veszi át, amely áttörő teljesítményt és funkcionalitást biztosít mindannyiunk kalandorának.
Egyszerűen epikus: a képrendszer
3-tengelyes kardán
A Mavic Air a DJI legigényesebb droneja, amely rendkívül pontos mechanikus 3 tengelyes kardántengellyel rendelkezik. A kardántengely háromszög alakú csappantyújának kialakítása extra stabilitást biztosít minden lövésnél.
32 megapixeles gömb panoráma
A függőleges, vízszintes és 180 ° -os panorámaképeken kívül a Mavic Air akár 25 fénykép készítésére is képes mindössze 8 másodperc alatt, hogy létrehozzon egy 32 megapixeles gömb alakú panorámát. A felvételeket a DJI védőszemüvegekkel együtt játszhatja le.
4K 100Mbps videó
A Mavic Air rögzíti a videót éles 4K 30 képkocka / másodperc sebességgel 100 Mb / s sebességgel a valós UHD felvételhez.
A világ lassítva
A 1080p 120 fps-es lassú mozgóképek miatt a hűvös jelenetek még nagyobb epikusnak tűnnek nagy sebességgel.
HDR fotók
Az új HDR algoritmusok intelligensen alkalmazkodnak a világítási feltételekhez, és automatikusan kiválasztják a megfelelő expozíciós értékeket. A túlexponált vagy sötét területeket a természetes és az árnyékok között természetesebb átmenetekkel dolgozzuk fel, míg a DSP gyorsulás hatékonyabb felvételeket tesz lehetővé.
12 Megapixel
A Mavic Air fényképezőgépe 1 / 2, 3 " CMOS érzékelővel rendelkezik, 12 megapixeles, valamint egy f / 2, 8 objektívvel, amelynek fókusztávolsága 24 mm.
8 GB belső memória
A micro SD kártya nyílásán kívül a Mavic Air 8 GB belső tárolót is kínál. Ez lehetővé teszi, hogy a fényképeket és videókat közvetlenül a repülőgépen tárolják és az USB 3. 0 típusú C porton keresztül exportálják.
A tervezés: a kalandosoknak készült
Geometriai elegancia
A Mavic Air karjai tökéletesen kialakultak az aerodinamikai alvázon. Egy rendkívül robusztus magnéziumötvözet tartja az integrált kamerákat a helyén, míg az elsődleges kamera alaphelyzetbe állításra került a jobb védelem érdekében.
3D összecsukható kialakítás
Összecsukva a Mavic Air már nem egy szélesebb, mint egy okostelefon! A kompakt forma tényezője ellenére a Mavic Air teljesen új szabványt állít fel egy ilyen méretű drónra.
Kompakt távirányító
A dedikált távirányító, mint a Mavic Pro távirányítója, összecsukható és az ergonómikus kialakítás az okostelefonokat maximális kényelemben tartja. A joystickok eltávolíthatóak, és a biztonságos szállítás érdekében tárolhatók a távvezérlő nyílásokban.
Intelligens és intuitív: felhasználóbarát
aktív pálya
Az ActiveTrack legfeljebb 16 választható célpontot képes egyszerre észlelni, lehetővé téve, hogy a célok között váltson. Az ActiveTrack még nagyobb pontossággal és több alkalmazással képes nyomon követni a célokat még akkor is, ha mozgásigényes tevékenységet végez.
Gyors lövés
Hat különböző QuickShot áll rendelkezésre: Rocker, Dronie, Circling, Helix, Asteroid és Boomerang. A QuickShots epikusan előre programozott selfie manővereket hajt végre. A felvételek közvetlenül a DJI GO 4 alkalmazáson oszthatók meg a szociális hálózatokon.
Intelligens Capture
Egyszerű, intuitív és szórakoztató. A SmartCapture új interaktív módszert biztosít a Mavic Air kézi vezérlésére. Indítsa el és irányítsa a drone-t kézmozdulatokkal, és készítsen fényképeket és videókat, ahogy tetszik.
TapFly
A TapFly segítségével teljes mértékben a felvételre koncentrálhat. Csak érintsen meg egy pontot a kijelzőn, és a Mavic Air úton van! Minden helyzetben alkalmas TapFly az almódokat kínálja: előre, hátra, szabadra és koordinátákra.
Repülésbiztonság: Vizuális alapú védelmi funkciók
FlightAutonomy 2. 0
A hatékony FlightAutonomy 2. 0 szenzorrendszer az elsődleges kamera, előre, hátra és lefelé néző érzékelők, egy lefelé irányuló infravörös rendszer, a redundáns IMU egységek, a fejlett VIO technológia és a több mag. Ez az érzékelő rendszer összegyűjti és feldolgozza a környező területről érkező információkat, így biztosítva a pontos lebegést és a jobb repülési teljesítményt. A pilóták fejlett segítségnyújtási rendszerének (APAS) köszönhetően a Mavic Air most képes közvetlenül megkerülni az akadályokat az előtte és mögött. A levegőben való kaland soha nem volt biztonságosabb és könnyebb.
Vizuális-tehetetlenségi mérés (VIO)
A VIO technológia és az új pozicionáló algoritmusok kombinációja megduplázta a Mavic Air helymeghatározásának pontosságát. A VIO technológia kiszámítja a repülőgép sebességét és hozzáállását valós időben, amikor a kamerák mérik a magasságot.
A látás pozicionáló rendszer munkaterülete mostantól 0, 5-30 méter. A VIO technológiának köszönhetően a Mavic Air még pontosabban lebeg a helyiségekben, és még jobban képes reagálni a komplex környezetre.
3D környezetek létrehozása
A fejlett látásrendszerrel ellátott Mavic Air rendkívül pontosan képes elhelyezni magát. Az összes hét kamera adatainak feldolgozásával együtt a fejlett infravörös érzékelőkkel és az IMU-val a Mavic Air valós időben létrehoz egy 3D-s térképet,
amely óriási mértékben növeli az általános repülésbiztonságot.
Fejlett segítségnyújtási rendszer a pilóták számára (APAS)
Az APAS a pályák pontos kiszámításának sokéves kutatásának eredménye. Ahogy a felhasználók előre haladnak, az APAS automatikusan megtervez egy útvonalat, hogy megkerülje az akadályt.
Redundáns rendszerek
A kettős IMU egységeken kívül a FlightAutonomy további redundáns modulokkal rendelkezik a Mavic Air repülésbiztonságának javítása érdekében. A vizuális iránytű segít a navigációs rendszernek, hogy meghatározza a repülés irányát, ha a normál iránytű zavarja. Még ha az első, a hátsó vagy a hátsó érzékelők egyike teljesen működőképes, a légi jármű továbbra is sikeresen pozícionálható. Az érzékelőfúziós algoritmusok két csoportja különböző hardverplatformokon található. Ha az algoritmusok egy csoportjában hiba lép fel, a repülőgép zökkenőmentesen átkapcsol a másik készülékre a zökkenőmentes működés érdekében.
Megbízhatóbb visszatérési funkció (RTH)
A meglévő visszatérési rendszerek alapján a Mavic Air automatikusan meghatározza a legbiztonságosabb útvonalat a visszatérő út során. Ez a repülési útvonal valós idejű rögzítésével lehetséges a repülés során. A jel elvesztésekor a repülőgép automatikusan visszatér a kiindulási pont felé, és csatlakozik a távvezérlőhöz. Amikor a Mavic Air akadályt észlel, automatikusan kiválaszt egy útvonalat, hogy elkerülje azt. A repülőgép felszálláskor és leszálláskor készít felvételeket és kompenzálja a leszállási pontosságot. Az automatikus leszállás során a Mavic Air valós időben ellenőrzi a leszállási terület földjét. Ha víz vagy nem megfelelő felület érzékelhető, a pilótát figyelmezteti, és a drone a földtől való biztonságos távolságra mozog.
Repülési teljesítmény: Geschindigkeitsrausch
21 perc repülési idő
A Mavic Air intelligens repülési akkumulátorai rendkívül nagy sűrűségű lítiumcellákból készülnek, amelyek hosszú repülési időt biztosítanak akár 21 percig.
FOC (ESC-k és hajtásrendszer)
A szinuszos meghajtású architektúra használata az ESC-egységek számára jobb motoros kommunikációs folyamatot és jobb motor- és ESC-egységek hatékonyságát biztosítja. A hajtásrendszert szigorúan szigorúan tesztelték több ezer órán keresztül, hogy garantálja a biztonságot és a megbízhatóságot akár 5000 méter tengerszint feletti magasságban is.
68, 4 km/h
Tapasztalja meg a drón sebességét saját osztályában, akár 68 km / h sebességgel sportmódban.
Ez a szöveg gépi fordítással készült.
Jellemzők:  zümmög
Hajtogatott méret: 168x184x64 mm
Max. Emelkedési sebesség: 4 m / s (S-mód) 2 m / s (P-mód) 2 m / s (Wi-Fi mód)
Max. Leereszkedési sebesség: 3 m / s (S-mód) 1, 5 m / s (P-mód) 1 m / s (Wi-Fi mód)
Max. Légsebesség: 68, 4 km / h (S-mód) 28, 8 km / h (P mód) 28, 8 km / óra (Wi-Fi mód)
Max. Magasság a tengerszint felett: 5000 m
Max. Repülési idő: 21 perc
Max. Dőlésszög: 35 ° (S-mód) 15 ° (P-mód)
Max. Szögsebesség: 250 ° / s (S-mód) 250 ° / s (P-mód)
Üzemi hőmérséklet tartomány: 0 ° C - 40 ° C
GNSS: GPS / GLONASS
Álló pontosság függőleges: ? 0, 1 m (vizuális helyzetjelzéssel) ? 0, 5 m (GPS-elhelyezéssel)
Hover pontosság vízszintes: ? 0, 1 m (vizuális pozícionálással) ? 1, 5 m (GPS-elhelyezéssel)
Belső memória: 8 GB
megjelenítő rendszer
Előre: Pontos mérési tartomány: 0, 5 - 12 m Érzékelési tartomány: 0, 5 - 24 m Hatékony érzékelési sebesség: ? 8 m / s Látómező (FOV): vízszintes 50 °, függőleges ? 19 °
Visszafelé: pontos mérési tartomány: 0, 5 - 10 m Az érzékelési tartomány: 0, 5 - 20 m Hatékony érzékelési sebesség: ? 8 m / s Látómező (FOV): vízszintes 50 °, függőleges ? 19 °
Szkennelési sebesség: ? 8 m / s Látómező (FOV): vízszintes 50 °, függőleges ? 19 °
Lejtő: Magasságtartomány: 0, 1 - 8 m Működési tartomány: 0, 5 - 30 m
Működési környezet: Vorwärts: Felület tiszta kontúrokkal és elegendő megvilágítással (lux> 15) Rückwärts: Felület tiszta kontúrokkal és elegendő megvilágítással (lux> 15) Nach unten: Tiszta kontúrokkal és elegendő megvilágítással rendelkező felületek (lux> 15) és diffúz gondolatok (> 20%)
gimbal
Mechanikus billentési tartomány: -100 ° és 22 °
Ellenőrzött billentési tartomány: -90 ° és 0 ° (alapértelmezett) -90 ° -tól + 17 ° -ig (kiterjesztett)
Stabilizálás: 3 tengely (dönthető, hengerelt, forgatható)
Max. Szabályozott sebesség (dőlés): 120 ° / s
Ellenőrzött szöghelyesség: ? 0, 005 °
KAMERA
Érzékelő: 1 / 2, 3 " CMOS
Objektív látómező: 85 ° 35 mm-es formátumban egyenértékű: 24 mm Apertúra: f / 2, 8 Felvételi tartomány: 0, 5 m - ?
ISO tartomány Videó: 100 - 1600 (automatikus) 100 - 1600 (kézi)
ISO tartomány Fotó: 100 - 1600 (automatikus) 100 - 3200 (kézi)
Zársebesség elektronikus zár: 8 - 1 / 8000s
A kép mérete: 4: 34056 × 3040 16: 9: 4056 × 2280
Fénykép módok: egyszeri lövés HDR Folyamatos felvétel: 3/5/7 képkocka Expozíciós zárójel (AEB): 3/5 fókuszált keret 0, 7-es nyílásban Intervallum: 2/3/5/7/15/20/30/60 s Pano
Videó felbontása: 4K Ultra HD: 3840 × 2160 24/25 / 30p 2. 7K: 2720 × 1530 24/25/30/48/50 / 60p FHD: 1920 × 1080 24/25/30/48/50/60 / 120p HD: 1280 × 720 24/25/30/48/50/60 / 120p
Max. Videó bitráta: 100 Mbps
Támogatott fájlrendszer: FAT32
Fényképformátum: JPEG / DNG (RAW)
Videó formátum: MP4 / MOV (H. 264 / MPEG-4 AVC)
Távirányító
Adó akkumulátor: 2970 mAh
Üzemi hőmérséklet tartomány: 0 ° C - 40 ° C
A mobil eszközök támogatott méretei: Vastagság: 6, 5 - 8, 5 mm Max. Hossz: 160 mm
Támogatott USB-interfészek: Villám, Micro-USB (B-típus), USB-C
FLIGHT AKKUMULÁTOR
Kapacitás: 2375 mAh
Feszültség: 11, 55 V
Max. Töltési feszültség: 13, 2 V
Akkumulátor típusa: LiPo 3S
Energia: 27, 43 Wh
Nettó tömeg: 140 g
Töltési hőmérséklet: 5 40 - 40 ?
Max. Töltőáram: 60 W
CHARGER
Bemenet: 100 - 240 V, 50/60 Hz, 1, 4 A
Kimenet: Fő kimenet: 13, 2 V = 3, 79 A USB: 5V = 2A
Feszültség: 13, 2 V
Névleges teljesítmény: 50 W
APP
Videóátviteli rendszer: továbbfejlesztett Wi-Fi
Megnevezés: DJI GO 4
Minőségi élőképes távirányító: 720p @ 30fps
Minőségi élőképes mobilkészülék: 720p @ 30fps
Minőségi élő nézet DJI szemüveg: 720p @ 30fps
Latencia (környezeti tényezőktől és mobilkészüléktől függően): 170 - 240 ms
Szükséges operációs rendszer: iOS 9. 0 vagy újabb Android 4. 4. 0 vagy újabb.
Műszaki adatok:  Alkalmazás (multikopter): Kamerás repülés ? Felbontás (pixel): 12 MPix ? Kivitel: Arctic White ? Korosztály: 14 éves kortól ? Kép/mp: 30 ? Képstabilizálás (kamera): 3 tengelyes ? Modellkivitel: RtF ? Méret, hossz: 168 mm ? Méret, magasság: 64 mm ? Méret, szélesség: 184 mm ? Repülési idő: 21 perc ? Repülő akku: 3S LiPo / 2375 mAh ? Repülőmodell jellemzők: GPS funkcióval ? Súly: 430 g ? Termék típus: Quadrokopter ? Tötési idő: 55 perc ? Videó felbontás (optikai): 3840 x 2160 pixel
Szállítás tartalma:  zümmög ? Távirányító ? Meghajtó akku ? Töltő ? Hálózati kábel ? 4x propeller (pár) ? Propellervédő ? 3x RC kábel ? Gimbalschutz ? C-típusú USB 3. 0 adatkábel ? átalakítóval ? 1x RC kábel csúszka nagy ? 2x RC kábel csúszka kicsi ? hordtáska ? 1x csere pálca ? Használati útmutató.
A termék kiszállítási ideje 1-2 munkanap.
A termék cikkszáma: 31154


Jelenlegi ára: 299 600 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése