2022. január 11., kedd

Marlon Brando gyűjtemény (3 Film/ 3 DVD) SZINKRONIZÁLT, DÍSZDOBOZOS RITKA DVD! - Jelenlegi ára: 4 990 Ft


Marlon Brando gyűjtemény (3 Film /3 DVD)
(Több rendező filmje)
(1965-1989)
A MAGÁNGYŰJTEMÉNYEMBŐL SZÁRMAZÓ EREDETI, NEM MÁSOLT,
HASZNÁLT, JÓ ÁLLAPOTÚ DVD !
A TERMÉK MAGYAR KIADÁS, MAGYAR SZINKRONNAL, ÉS MAGYAR FELIRATTAL
RENDELKEZIK!
JOGLEJÁRT RITKASÁG, KERESKEDELMI FORGALOMBAN MÁR RÉG
BESZEREZHETETLEN!!
MINDEN FOTÓ ÁLTALAM KÉSZÍTETT A KÍNÁLT EREDETI DVD-IMRŐL, NEM
LETÖLTÖTT KÉPEK!
Forrongó évszak
(A Dry White Season, 1989)
Dél-Afrika, 1976. A rendőrség Gordon Ngubene halálát öngyilkosságnak állítja be. Amikor Ben du Toit meglátja egykori barátja holttestét, már tudja: rendőrségi brutalitás áldozata lett. Minden erejével azon van, hogy kiderítse az igazságot, felbérli Ian McKenzie-t, a nagy nevű ügyvédet, hogy képviselje a Ngubene családot a bíróság előtt, de a bíró tudomást sem vesz a nyilvánvaló bizonyítékokról és összejátszik a rendőrséggel. Ben még ezek után sem adja fel a küzdelmet - családja életét és karrierjét is kockára téve bosszút akar állni egy rendszeren, amelyet rasszisták, tolvajok és gyilkosok irányítanak.
Morituri
(The Saboteur, Code Name Morituri, 1965)
"Ave Caesar, morituri te salutant! ", azaz "Üdv, Caesar, a halálba menők köszöntenek! " - ezek voltak az ókorban a kilátástalan harci feladatra induló katonák utolsó szavai. A küldetés most hasonlóan reménytelen. A célpont: egy, a második világháborús Japánból Németországba tartó hajó. A kulcsfontosságú rakomány a háború folytatásához nélkülözhetetlen alapanyag, a gumi. A brit hírszerzés emberének a döntő pillanatban meg kell akadályoznia a hajó felrobbanását.
Tűz
(Queimada!, 1969)
Az Antillák egy kis szigetén, Queimadán járunk. Egy angol titkos ügynök, Sir William Walker azt a feladatot kapja, hogy rabszolgalázadást szítson a sziget lakói között, s ezzel elősegítse, hogy az angolok vegyék át az uralmat a sziget és a cukornádtermés fölött. Sir William kétszer is jó szolgálatot tesz megbízóinak, gátlástalanul kihasználva a bennszülöttek bizalmát.
MISKOLCON A TERMÉK SZEMÉLYESEN ÁTVEHETŐ AZ ÁLTALAM MEGADOTT
HELYEN ÉS IDŐBEN, EGYÉB ESETBEN TÖBBFÉLE MÓDON POSTÁZOK, MELYNEK
DÍJA A VEVŐT TERHELI!
UTÁNVÉTELES SZÁLLÍTÁSRA NINCS LEHETŐSÉG!


Jelenlegi ára: 4 990 Ft
Az aukció vége: 2022-01-12 10:22 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése